Täysin kalustettu 120m2 luksus asunto lähelle rantaa Alanya/Mahmutlar (205C)Täysin kalustettu 120m2 luksus asunto lähelle rantaa  Alanya/Mahmutlar


Mahmutlar on suosikki turistien lomapaikka Alanyan alueella. Siellä on kaunis 5km pitkä hiekkarantaa. Tämä luksus asunto sijaitsee 12 kerroksisen talon 7. kerroksessa ja ainoistaan 250m merenrannasta. Sieltä ovat upeat näkymät merelle, Taurus vuoristoon sekä keskustaan.


Luksus asunnosta on näkymät merelle ja siellä on tilaa 120m2. Asunnossa on kaksi makuhuonetta, iso parveke, pieni parveke ja tilava olohuonekeittiö yhdistelmä. Kompleksissa lisäksi ulko uima-allas, talomies, hissi, parkkipaikka, Satelliitti Tv, lasten leikkipaikka, korinpallokenttä, tenniskenttä ja kuntosali. Mahmutlar on viihtyisä pikkukaupunki Välimeren rannassa. Sijaitsee noin 10 kilometriä itään vilkkaasta Alanyan kaupungista. Ajan kuluessa Mahmutlarista on tullut ulkomaalaisten suosima paikka, josta löytyvät kaikki palvelut mm. bazaari 2 kertaa viikossa. Kaikki kuitenkin mutkattomasti saatavilla. Turkkilainen ystävällisyys ja palvelunhalu takaavat sen että palaat tänne aina uudestaan. Lisäksi elinkustannukset on huomattavasti alhaisemmat kuin keskikaupungissa Alanyassa.  Dolmus-bussi liikennöi säännöllisesti Alanyan keskustaan. Sonmez Kiinteistö tarjoaa aina parasta tulosta kiinteistö markkinoilta vuodesta 2001 lähtien.

Hinta:85 000€
Free form powered by 123ContactForm.com | Report abuseEi kommentteja: