Haluatko nähdä palan paratiisia maan päällä? Jos kyllä, tule vierailulle Sonmez kiinteistöihin ja tunne erikoista mukavuutta. (258C1)

                                Sonmez kiinteistöillä on markkinoilla ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen hanke. Haluatko nähdä palan paratiisia maan päällä? Jos kyllä, tule vierailulle Sonmez kiinteistöihin ja tunne erikoista mukavuutta.

Ainutlaatuinen hanke on yksi suurimmista alueella, tämä poikkeuksellinen hanke on rakennettu 64.000 m2 suuruiselle maatilalle. Tämä ainutlaatuinen hanke pyrkii olemaan ensimmäinen valinta sijoittajille ja loma-asunnon ostajille koska se on täynnä mahdollisuuksia. Pääset tavoittelemaan sitä ylellisyyttä kokenut kiinteistöalan yrityksen Sonmez-in kautta.

Poikkeuksellinen hanke on korkeatasoisesti rakennettu nykyaikaiseen tyyliin, projekti hurmaa sinua sen kaikilla erityisillä yksityiskohdilla. Kompleksi sijaitsee kauniissa Tauruksen maassa Välimeren vieressä. Kun tulet vierailemaan, niin kompleksin vihreyden runsaus ja upea merinäköala toivottaa sinut tervetulleeksi joka suhteessa.

Sonmez kiinteistö-ja rakennusalan yritys markkinoi ja mainontaa ylpeänä tätä ainutlaatuista hanketta.Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse.Hinta:alk.115 000 €Free form powered by 123ContactForm.com | Report abuseEi kommentteja: